Portada » Deportes » Coma-ruga va viure l’adéu de Manchón i el primer triomf de la penya amfitriona

Coma-ruga va viure l’adéu de Manchón i el primer triomf de la penya amfitriona

L’onzena edició del Trofeig Eduard Manchón serà recordada, sobre tot, per dos fets. El primer perquè el mític ex jugador va anunciar, als 78 anys, que després de la seva actuació a la sorra de Coma-ruga, penjava definitivament les botes. Una afirmació, és clar, que s’ha de agafar amb reserves, coneixent l’Eduard.

crn

El mític extrem blaugrana, de 78 anys, va assegurar que a Coma-ruga, penjava definitivament les botes Foto: IGNASI PAREDES

L’altre fita del dia va ser el triomf, per fí, de l’equip amfitrió, la PB Coma-ruga que va trencar l’hegemonia de l’Stars Team, vencent-lo en una emocionant final per 2-1. No cal dir que el seu president Josep Maldonado -encara que sembli una incongruència- es va enfadar d’allò més. I és que, com sempre, havia traït els seus per jugar amb l’equip de les estrelles.

L’àrbitre Sergi Albert, per cert, va ser centre de les crítiques dels vençuts. L’Stars suma 8 títols, per 1 Roda de Barà, TV3 i la PB Coma-ruga. Aquest cop van participar quatre equips. A les semifinals, la penya va superar TV3 i l’Stars, al nounat Amics de Manchón, que va perdre després la consolació. Malgrat quedar últim, cal esmentar, però, l’entusiasme de l’equip dirigit pel Joan ‘Fusteret’.

Els famosos de l’Stars Team eren, aquest any, Masip, Xepkin, Estella -l’únic ex futbolista d’èlit-, Nani Roma, Albert Cabestany i Adam Raga. A TV3 s’hi podia veure Artur Peguera i els ‘infiltrats’ Pitu Abril i Moisés Rodríguez.

Fora del camp de joc hi havia un munt de vips. Els ex jugadors Seguer, Vergés, Olivella, Sadurní, De la Cruz, Zuviría i Julio Alberto, els artistes Núria Feliu, Rudy Ventura, Pere Tàpies, Pemi Fortuny,‘Cristina’ (‘Ventdelplà’) i ‘Max’ (‘El Cor de la Ciutat’) i l’equip estatal de kárate encapçalat per Cristina Feo. El color el van posar l’incombustible Joan Casals, ‘l’Avi Barça’, la banda de Marçà, els animadors de Louie Vega i les ‘cheerleaders’ del Barça.

En el sopar, a l’Hotel Marvel es van viure moments molt emotius que van tenir com a protagonista Roser, l’esposa de Manchón, recuperada de la seva malaltia. El mag Shelby, dos caricaturistes i Moisés, amb les seves imitacions, van donar el toc festiu. A més de participants i invitats hi eren representades les PB Calaf i Ciutat de Lleida. No hi va mancar, Antoni Castillo, expresident de la PB Granollers.

Fuente: sport.es

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Cargando...

Deja un comentario

VIDEOS DESTACADOS

SECUENCIA DE FOTOS FLICKR

© 2021 Coma-ruga Costa Dorada. Todos los derechos reservados