Portada » Eventos, Noticias, Turismo y Ocio » El Vendrell: El proper dissabte 21 de març, a dos quarts d’onze de la nit, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, dins del cicle de “Jazz a l’Auditori”, actuarà el grup New York Standards Quartet

El Vendrell: El proper dissabte 21 de març, a dos quarts d’onze de la nit, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, dins del cicle de “Jazz a l’Auditori”, actuarà el grup New York Standards Quartet

newyorkstandardsquartetaljazzEl proper dissabte 21 de març, a dos quarts d’onze de la nit, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, dins del cicle de “Jazz a l’Auditori”, actuarà el grup New York Standards Quartet, que està format per Tim Armacost, saxo; David Berkman, piano; Yosuke Inoue, contrabiax, i Gene Jackson, bateria.

New York Standards Quartet va iniciar el seu camí l’any 2006 sota el lideratge del prestigiós saxofonista novaiorquès Tim Armacost. Per completar el seu projecte, Armacost va voler envoltar-se d’alguns dels músics més interessants de l’escena de la costa est. Gene Jackson, conegut pels seus treballs al costat dels grans noms del jazz, i molt especialment per la seva col·laboració amb Herbie Hanckok, va ser cridat per ocupar-se de la bateria. El pianista David Berkman i el contrabaixista Yosuke Inoue serien els responsables de completar un quartet que ja compta amb el reconeixement del públic internacional.

El grup New York Standards Quartet està format per quatre músics que ja havien treballat junts en nombroses ocasions, sent el resultat d’això una gran compenetració i una extraordinària capacitat de caminar junts amb musicalitat intensa i tremenda força i expressivitat. La seva aportació es basa a revisar, en clau de modernitat, alguns dels estàndards que han donat forma als grans repertoris del jazz, aportant-los matisos propis de què es desprèn l’extraordinari grau de personalitat del grup.

Tim Armacost compta amb una interessant carrera en solitari, amb diversos discs gravats al costat de músics com Ray Drummond, Bruce Barth i Billy Hart per al segell Double Time. La discografia del pianista David Berkman per a la companyia Palmetto és la millor evidència d’un pianista de gran tècnica i llenguatge, innovador i respectuós amb la tradició més moderna del pianisme jazzístic. Gene Jackson i Yosuke Inoue configuren una secció rítmica sòlida i perfectament adequada a l’estètica del grup.

Després de nombroses gires pels Estats Units i el Japó, New York Standards Quartet acaba d’editar el seu primer disc per al segell americà TMA Records. Aquest treball ha obtingut les millors crítiques i suposa una immillorable mostra de la qualitat de la banda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Cargando...

Deja un comentario

VIDEOS DESTACADOS

SECUENCIA DE FOTOS FLICKR

© 2021 Coma-ruga Costa Dorada. Todos los derechos reservados